17.02.2020

-

50 shades of Blue

PANTONE je rekao svoje, smirimo se, zadržimo samopouzdanje, povežimo se kroz različite tonove plave boje u 2020. godini. Osnova stabilnosti na korak do nove ere.

Preko dvadeset godina PANTONE institut za boju istražuje trendove i to ne samo u svim poljima dizajna, od mode, preko svih polja dizajna, oni uključuju i lifestyle kao i socijalno ekonomske trendove u svoja istraživanja.

Različite nijanse plave boje prikazuju nam osnovu elegancije u svojoj jednostavnosti. Prema Leatrice Eiseman izvrđnoj direktorki PANTONE instituta za boju, živimo u vremenu koje zahteva poverenje i veru, PANTONE 19-4052 Classic Blue je baš ona boja na koju se možemo osloniti u buri modnih trendova. Plava u svitanje ili plava u smiraj dana, na vama je izbor.


Kako tehnologija preuzima primat u našim životima ljudi pokušavaju da prerade preveliki broj informacija, zato pokušavamo da ih smirimo što više bojama koje pružaju vizuelnu zaštittu. Prigrlimo svi zajedno opuštajuće plave nijanse i zaplovimo horizontom trendova.

Sa leva na desno:
Keper stretch saten #196 Marina, Košuljar S ely PRT DSN #6653 Garden blue, Košuljar S madlen #21 Dream blue, Štof P fine twill lux #1156 Little boy blue, Štof V Prada #1230 Pery wrinkle

Preporučujemo: Keper Strech Saten, Štof V Prada, Košuljar S Madlen, Košuljar S Saten Stretch, Štof P Fine Twill Lux

Podelite ovo:

Textil - 50 shades of Blue

Loading...