16.02.2019

-

Autumn Winter 2019-20

Trendovi donose budućnost u sadašnjost. Ceo modni svet prati i osluškuje kuda će se kretati tendencije nagoveštene prošle jeseni, pronesene kroz proleće, interpretirane ove zime. Jasno je da budućnost stalno obnavlja prošlost, doziva je i iznova interpretira. I kada deluje da nema kuda dalje, floral iznenadi! Karirano se pogrešno uklopi! Polude boje neočekivanih komada odeće!

Stručnjaci u Textil Design Studiju dobro poznaju sadašnjost, osluškuju jasne poruke i misteriozne znake, lukavi su i prisutni, vode se znanjima i intuicijom i obilaze modne sajmove od Šangaja do Pariza. Pomno prate trendove nadolazećih sezona, od visoke mode do retaila, sa svih meridijana, kako bi bili sigurni u ono što će se nositi sezone jesen/zima 2019 i prenose vama.

Nekoliko sezona unazad nam je pokazalo da čipka nije samo materijal rezervisan za venčanja. O ne! Iskorišćena na pravi način, čipka može postati predivna haljina, od slatkatste do vamp.
A kako iskoristiti čipku, pitajte Textil.
Imamo već neke ideje…

I u sledećoj sezoni smo pronašli veliki izbor POWER PUFFS materijala. Oni postaju sezonama u nazad sve omiljeniji zimski trend. Jednobojni u jarkim bojama, sa metalik sjajem, decentni na linije ili sasvim ludi u karo šari, izbor je vaš. Budite prvi i posetite nas, jer su neki od trendova koji dolaze dostupni i u ovoj sezoni!

Ovo je sezona opšte vintidž renesanse, pa je i cveće krenulo tim putem. Malo kao tapete, malo kao presvlake za nameštaj iz bakine dnevne sobe, samo sa više boja. Printovi su puni detalja i apsolutno odgovaraju maksimalističkom trendu. Zaronite u floral u našem predstavništvu u Užicu, ili kancelariji u Beogradu.

Klasično radničko odelo ostaje važan komad odeće koji će se nositi u jesen i zimu 19/20. Izgleda da potrošači sve više tragaju za dizajnerskim rešenjima koja ne traju samo jednu sezonu, već ceo život.
Radi se o klasičnim komadima koji mogu da budu manje ili više stilizovani u zavisnosti od dodatnih detalja.

Karirano je još jedna klasična modna pojava koja dobija svoj come back. Pored večno prisutnih Burberry kariranih komada, pojavljuje se mnoštvo novih interpretacija. Šare su jednostavne, ali je novina u njihovoj upotrebi: pojavljuju se dijagonalno, u kombinacijama “loše” uklopljenih različitih kariranih uzoraka ili na neočekivanim komadima odeće kao što su parke.

Podelite ovo:

Textil - Autumn Winter 2019-20

Loading...