02.11.2018

-

Trend SS 2019

I kako je PANTONE najavio, ljubičasta boja je postala hit u 2018. godini,  a u proleće 2019. očekujemo eksploziju svih nijansi ljubičaste. Naš favorit su svi tonovi lavande, jer nam je Francuska omiljena destinacija. Zato neka bude Lilas!

Klasični grafički motivi poput tufni i linija uvek su u trendu, naročito za sezonu proleće leto, kada vlada omiljeni Navy stil. No u nadolazećoj sezoni eklektike, svoje prste je umešao tartan i to u kombinaciji sa različitim drugim grafičkim motivima. Parola je hoćemo sve, i hoćemo puno svega!
Nasuprot oštrini jake grafike i eklektike trend “finih” materijala poput čipki različite strukture ne odustaje čak ni u zimskoj sezoni. Nastupajećeg proleća i leta čipka ne mora biti deo samo svečane haljine. Napravite šorc od čipke, o da, Textil zna kako.

Modni stručnjaci su rekli svoje još nekoliko sezona u nazad. Publika je odmahivala glavom… Ali dobro znamo da Trend Proročište ne greši. Metalik zauzima svaki komad iz kolekcije, od pufnastih jakni za zimsku sezonu, do svečanih dugih zlatnih haljina, preko srebrnih parti šorceva za leto. Nekoliko primera dobre upotrebe metalik materijala možete pogledati i na revijama Beogradske nedelje mode.

Luksuzno, luksuznije, Neo Lux. Delikatne čipke u kombinaciji sa šljokicama, ili perca na providnoj podlozi. Pitajte Textil Design Studio kako.

Opšta renesansa uzoraka zavladala je i floralnim printovima. Od minimalističkih japanskih uzoraka, do vintidž stila iz bakine dnevne sobe. Posetite nas u našim kancelarijama u Užicu ili Beogradu kao bismo zajedno onjušili nove trendove za proleće leto 2019.

Podelite ovo:

Textil - Trend SS 2019

Loading...