Šta mladi žele | Textil
Šta mladi žele
Trendovi

Šta mladi žele

Author: Textil 09/08/2021 2min
Generacija Z

Generacija Z, uglavnom mladi od 16 do 21 godina, uskoro postaje jedna od najvećih potrošačkih grupa na planeti. Prkose stereotipima i donose sopstvena pravila! Moda je za njih prilika da se igraju različite uloge, beg u različite stilove uz odecu napravljenu od materijala koji daju osećaj komfora. Veliku pažnju posvećuju svojim instagram profilima i online imidžu gde promovišu trendove koji naglašavaju individualnost, različitost i veličanje autsajdera.

Povratak zabava i festival je glavna smernica za najnovije kolekcije posvećene ovoj cijnoj grupi .

Evo i nekih predloga:

Izgled broj 1. Kontrastne  boje i teksture + Vintidž nakit

Obožavamo ovaj novi trend za koji verujemo da će se tek istaći u budućim sezonama! Sjajan primer za postizanje sve popularnijih maksimalističkih stilova. Neon uparen sa mračnim i tamnim bojama trikotaža. Prozirna tunika od mrežaste čipke u kombinaciji sa glatkim, neon zutim ili neon pink helankama, (od pamuka, viskoze, scube) defintitivno će vas izdvojiti iz gomile. Svemu tome dodajte i vintidž nakit . On uključuje kamenje koje se lako transformiše, interesantnih  oblika, boja i premaza. Ono sto je super je da ovi kamenčići takodje mogu imati isceliteljska svojstva, biti talismani!

Pogledaj naš izbor materijala: Primer 1, Primer 2

Izgled broj 2. Fokus na struk + Super naslagane platforme

Let’s party raspoloženje sa modnih pista! U centru pažnje su slojevite mini haljine od lepršavih muslina, satena i viskoza naglašene širokim, zdepastim kaiševima. Odlučite se za materijale kontrastnih boja, romanticnih, cvetnih dezena ili za materijale sa efektima kao sto su plise, punch, flock, 3D, cipke...

Pogledaj naš izbor materijala: Primer 1, Primer 2, Primer 3, Primer 4