3 zimska materijala za svaku kolekciju

Šta je to što jedan materijal čini neizostavnim ili “must have” u kolekcijama svih vodećih svetskih brendova?

Pa, odgovor i nije tako težak- atraktivan izgled, kvalitet i održivost.  Sada kada je zima pred vratima i kada nam je, verovatno, potreban novi kaput ili jakna, predstavljamo vam najpopularnije materijale koji su u kolekcijama svih svetski poznatih brendova. Kada su u pitanju zimske kolekcije ova tri musketara definitivno igraju vodeću ulogu :


Kaputski velur:

Zimski kaputski štof veće gramaže. Ovaj topli materijal pogodan je za šivenje otmenih i kaputa za svaki dan, kao i jesenjih i zimskih jakni, mantila i odela. Elegantan, gladak, baršunast i ugodan na opip. Njegovo gusto tkanje daje mu zaštitna svojstva i čini ga idealnim za kišno ili snežno vreme. Izuzetno otporan na habanje, rastezanje i skupljanje.

Kupi odmah online!

                                                                                   

Štepani šuskavci :

Nezostavni materijal za duge ili kratke jakne, prsluke, kapute! U hladnim zimskim danima, na prvom mestu su vam toplina i udobnost, ali biste, u isto vreme, želeli da ispratite modne trendove. Štepani šuškavci su pravo rešenje za vas, vodoodbojni i punjeni koflinom koji pruža dodatnu toplinu.

Kupi odmah online!

                                                                                  

Karirani bukeli:

Tkanina za kojom su poludeli svi fashionisti - karirani vuneni bukle! Nežan, mekan i topao, taktilne herringbone strukture. Ugodan za nošenje tokom čitavog dana. Ispratite trendove sa stilom , pretvorite ovaj udobni materijal u natkošulju, prsluk, lagani kaput ili jaknu.

Kupi odmah online!