Štepani prsluci za nove generacije

Ako ste ljubitelj jakni izradjenih od šuškavih štepanih materijala, svideće vam se i ovaj novi trend!

Prošivene teksture i pufer jakne su se javile kao jedan od kjučnih trendova u 2021, i to na revijama Prada, Givenchy, Marni, Balenciaga, Chanel i Louis Vuitton!

Najnoviji modni update sezone su, svakako, štepani prsluci.

Pogledaj materijale: Materijal 1, Materijal 2

Kada je danski brend Résumé lansirao prošiveni prsluk cvetnog uzorka, to je odjeknulo kao šarmantno osveženje na svetskoj modnoj sceni!

Pogledaj materijale: Materijal 1, Materijal 2

Pored ovog novog uticaja, svi najveci brendovi, kao Mango i Zara, zadržali su jednostavne prsluke neutralnih i baznih tonova sašivene od laganih, udobnih, toplih štepanih materijala. To je, u pravom smislu, “moda za poneti” koju bi trebalo gotovo svako da ima u svom garderoberu, jer se mogu nositi tokom čitave godine.

Ovi odevni predmeti sada se javljaju u nizu različitih dužina i oblika, a najpopularniji su boxy- kutijasti krojevi.

Ako se, pak,  pitate, kako, zaboga, da iznesete štepani prsluk, a da izgledate manje kao farmer, a više kao modna ikona, preporučujemo da ih nosite preko haljina i suknji! Za nešto opuštenije varijante probajte slojeviti stil, preko košulja sa uveličanim kragnama, ili rolkama i obaveznim čizmama sa velikim đonom.

Pogledaj materijale: Materijal 1, Materijal 2

Pogledaj materijale: Materijal 1, Materijal 2

Veliki izbor materijala od kojih možete sašiti stepani prsluk, neizostavan komad nove generacije, možete pronaći u našoj ponudi. Pogledaj ovde.