Haljina - komad u koga vredi investirati

Jednostavne za nošenje, a dobre za podizanje raspoloženja! Prilagođavajući se postpandemijskoj klimi, praktični, bezvremeni modeli haljina, lako se transformišu iz odeće za slobodno vreme u odeću za svečane prilike. 

Ove sezone upravo je haljina ta koja će vratiti želju i razlog za kupovinu.

Naš predlog su midi dužine koje pristaju ženama svih generacija. Mogu se nositi u mnogo prilika, a odlično će izgledati u kombinaciji sa patikama, ali i visokim štiklama. 

Svevremena košulja-haljina od pupilna ili kože

Ova haljina zadovoljava sve vaše potrebe od jutra do večeri! Udobna i prilagodljiva, minimalistička, a samim tim i dugovečna! Ove sezone nezaobilazni su A krojevi, puf rukavi , modeli na preklop, špicaste kragne, sa kišem ili pojasom da istaknete siluetu. 

Za izradu ovog klasika koristite  prirodne  materijale kao što su puplini i viskoze a za malo luksuznije varijante kožu.

Poplin
Viskozni košuljarac
Koža

Multifunkcionalna haljina -Reversible dress

Zašto je ključna? Današnji potrošači postaju sve zahtevnji, pa od odeće u koju investiraju očekuju da se može nostiti na što više načina i u što više prilika.  Atraktivni modeli haljina sa prišivenim dugačkim pojasom koji se može vezivati s preda ili od pozadi,  mogu izgledati uvek drugačije u zavisnosti od načina na koji ga koristite.

Materijali pogodni za ovaj model su lanovi, viskozne pletenine, lanovi , satenizirani, svilenkasti material i tanji štofovi.

Lan
Viskoza pletenina
Sintetički košuljarac
Štof zarina
 

Patchwork haljina

Kako svest potrošača oko održive proizvodnje i održive mode raste, doprinesite i vi,  tako što ćete koristiti ostatke materijala za kreiranje nesvakidašnje patchwork haljine za manje, brze kolekcije. Zadržite jednostavne krojeve i siluete, igrajte se bojama, klasičnim printom i dezenima, proporcijama i oblikom “zakrpa”.

Za ovakav model možete koristiti veliki broj materijala. Lepršave, lagane materijale za leto, ili štofove i trikotažne viskoze za prelazne periode i zimu. Obratite pažnju da svojstva i karakteristike kombinovanih materijala budu slični!

Crep Dona
Štof Prada
Ponte roma
Košuljar S muslin
Žakard
Žakard knit