Muška moda ključni trendovi 2021.

Nije iznenađenje što sezona 2021. odiše optimizmom uz puno nade. To je primetno kroz svetle, pastelne boje, neformalna odela od prirodnih materijala, sportsku šuškavu odeću za slobodno vreme (naravno, sa modnim akcentima), izuzetno velike, udobne pantalone nalik na pidžame. Ono sto možemo  zaključiti je da komfornost u modi preuzima glavnu ulogu .

Inspirisani slobodnim duhom, kod mnogih dizajnera i influensera, kao ključni komad, pojavljuje se košulja jakna. Negde između lagane jakne i obične košulje, jedna je od poslastica koja se ove godine mora naći u muškom garderoberu. Veoma svestrana, lako se uklapa u bilo koji outfit - bilo da se nosi preko obične ili štampane majice, ili ispod kaputa ili jakne. Zapravo, natkošulja postaje ultimativni slojeviti komad, kao i siguran izbor kada je u pitanju odeća za prelazne periode.

Zaboravite na klasičnu eleganciju, šik se sada rimuje sa slobodom i udobnošću. Odlučite se za prirodne materijale  kao što su pamučni futeri, keperi, lanovi, i pastelne boje koje  su i  ove sezone tu.

Jorgovan i mint nijanse potvrđuju jak uticaj ženske odeće koja se uvlači u mušku paletu, povećavajući modne opcije boja za muškarce.