Najtraženije tkanine za jesenje i zimske kolekcije

Ako se pitate koji su to neizostavni ili must-have materijali za jesenje kolekcije, onda je ovaj tekst za vas. I još važnije, šta od tih materijala možete kupiti u Textilovoj online prodavnici!

Jesen je inspirativno doba koje donosi sa sobom pregršt novih trendova. Kada je reč o materijalima, ove sezone se ističu: dezenirane žakard pletenine, ponte roma, koža,  buklei, viskozni štofovi.

Krećemo od prve na listi – dezenirana žakard pletenina za kojom su poludeli svi ljubitelji mode. Nežna, mekana i topla. Idealna za jesenje dane. Od ove pletenine mogu se šiti udobne haljine, sakoi, pantalone i kardigani.


JQD KNIT S LEROY DSN # S CHECKS 10446 # BLACK BROWN

Drugi materijal je Ponte Roma koju odlikuje dvostrano pletena struktura što je čini čvrstom i lakom za šivenje. Njena namena je višestruka: pogodna je za haljine, suknje, pantalone, blejzere.



PONTE ROMA VIS LIGHT J # 509 RED MARLBORO

Koža je uvek u trendu, bez obzira da li su u pitanju jakne ili neki drugi odevni komadi. Dodajte eleganciju svojim kolekcijama, jer je koža simbol stila.



KOZA S RUSTIQUE # 43 BLACK

Još jedan modni hit ove jeseni je bukle, sinonim za klasiku i šik. Idealan je za udobne i tople komade koji drže formu kao što su: kaputi, kardigani, jakne.



BUKLE S LAMEL N WHITE

Na kraju, ali ne manje važan viskozni  Štof V Solid. Nezaobilazni komad svake kolekcije koji se može koristiti u modnom i casual programu za mantle, prsluke, sakoe, pantalone i suknje.



STOF V SOLID # 226 WASABI

Kreirajte trendove i kolekcije sa stilom uz Textil materijale. Za više informacija kontaktirajte našeg web prodavca na broj 064/6453535.