Udobnost i elegancija imaju jedno ime – pliš

Pliš materijal je odavno sinonim za luksuz, ali da li ste znali da je u prošlosti bio izuzetno skupocen materijal i simbol raskoši? Čak je bio i zakonom zabranjen za ljude srednje i niže klase. 

U današnjem dobu modnog maksimalizma, nije nimalo iznenađujuće da se ova raskošna tkanina ponovo probila u prvi plan. Iako više nije rezervisana samo za plemstvo, njen sjaj čini je savršenom za zabave, proslave i svečanosti. 

Najnovije kolekcije inspirisane su plišom i donose nam razne zanimljive modele. Najčešće viđamo kombinezone, komplete, haljine i kimone koji su izrađeni od ove tkanine.

Kada govorimo o bojama pliša, neke od omiljenih u Textilovoj ponudi su: BLACK, MUSTARD, WILD ASTOR, D ALGIERS BLUE i WINTER BLOOM

Crna boja uvek znači eleganciju, dok žuta boja daje toplinu i karakter vašim modelima.



Divlja nijansa, WILD ASTOR, komunicira originalnost, dok je intenzivna plava, D ALGIERS BLUE, pogodna za različite kombinacije.



Romantična i mistična boja WINTER BLOOM takođe čini pliš još privlačnijim, dok uzorak na ovom materijalu unosi novu estetsku dimenziju u modne kolekcije, dajući im vizuelnu privlačnost.



Ako za vašu kolekciju izaberete ovu tkaninu, elegancija i udobnost su zagarantovani. Naša online prodavnica nudi pliševe različitih gramaža, sastava, efekata, atraktivnih dezena. Pronađite plišanu inspiraciju na textilue.rs.