Rade li modni trendovi za vas?

Od lanenih haljina u jarko crvenoj boji  do teksasa nadahnutim 70-im i dekadentne kože, kolekcije proleće/leto 2021. donele su nam niz poželjnih trendova.     

                                                                     

U sezoni kada su se piste uživo prenosile bez publike, postojao je opipljiv osećaj ponovnog potvrđivanja modne radosti - slaveći umetnost oblačenja za one retke prilike kada izlazimo i ideja da se obučete najbolje da biste se osećali najbolje. Udobnost je takođe bila ključna, jer su papuče i pletenine zauzimale centralno mesto u novosezonskim ormarima, idealnim za ovo vreme provedeno u zatvorenom. 

Crvena boja  kao dominantni trend  i beskrajno primamljiva - nijansa strasti, ljubavi, avanture i energije. Ova moćna nijansa ubacuje daje pečat kolekciji, gde se koristi od glave do pete za maksimalan efekat.

Ključno je da ostatak vašeg izgleda bude uparen - razmislite o zalizanim punđama i minimalnoj dodatnoj opremi kako bi crvena zaista pevala.  Budite uvek jedan korak ispred sa našim novostima o modnim trendovima proleće/leto 2021 koji ćemo nositi sledeće sezone, a i kasnije.