Svečani materijali i horoskopski znaci

3 luksuzne Textil tkanine i njihovi horoskopski znaci

Baš kao i horoskopski znaci, svaki materijal predstavlja nešto drugo, poseduje sopstvenu ličnost i  drugačije izgleda na svakoj osobi koja ga nosi. Zato, ako ste u dilemi šta odabrati,  nije potrebno da previše razmišljate, sve potrebne informacije već su zapisane u zvezdama!

Materijali za svečane kolekcije iz Textil-ove ponude odgovaraju ovim horoskopskim znacima:

♎ Vaga  = saten

Znamo da vam je tesko da se odlučite, ali satenizirani materijali su pravi izbor!
Vage su lepe i elegantne, u stalnoj potrazi za savršenom harmonijom i ravnotežom između mode i udobnosti. Vole prefinjeni, klasičan stil i jednostavnost. Kao senzualna bića koja su vođena fizičkim čulima, tkanina mora biti sjajna i luksuzna, a opet mekana na dodir. Za vas izdvajamo satenizirane materijale, u kojima ćete izgledati neverovatno, privlačno i pomalo seksi.

Klikni kako bi pogledao naš izbor materijala: Predlog 1 / Predlog 2 / Predlog 3

♌ Lav = šljokice

Jer volite da ste u centru pažnje!
Postoji nešto neverovatno radosno posmatrati nešto što sjaji! Čim se pojavi u prostoriji Lav privlači svu pažnju, hteo on to ili ne. On je zabavan i veselo, pa zasluzuje tkaninu koja mu pristaje. Šljokice mu nude pažnju koju želi, a pri tom su u mogućnosti da drže korak sa njegovom vedrinom i optimizmom.

Klikni kako bi pogledao naš izbor materijala: Predlog

♉ Bikovi= pliš

Luksuzan i moćan baš kao i vi!
Bikovi su ne samo pouzdani, strpljivi i fokusirani, već i materijalistički nastrojeni. Brinu o tome kakav osećaj pruža materijal koji nose, ali i o efektu koji ostavlja na okolinu. Takođe, još jedna bitna stavka za ovaj znak predstavljai kvalitet. Pliš je pravi izbor za Bikove, on u isto vreme prestavlja njihovu jačinu, ali govori i o luksuzu kome teže u životu.

Klikni kako bi pogledao naš izbor materijala: Predlog