Jakna ili kaput, šta je vaš izbor za ovu zimu?

Pogledajte naš izbor klikom na link:

Šuškavac / Velur čoja / Bukle tvid

Da li razmišljate o materijalu kada birate jaknu ili kaput za hladne dane?

Leto, svakako, neće trajati zauvek, osim ako ne živite u baš tom delu sveta, a većina nas nije baš te sreće! Sada je pravo vreme da razmišljamo koji su to materijali i modeli koji će nam dati osećaj toplote, udobnosti i prijatnosti u nastupajućoj zimi.

Kada na sebi imate fantastičnu jaknu ili kaput, ispod njih možete nositi i najjednostavniju trenerku i patike koje ste nosili čitave nedelje! I ako je još od vrhunskog materijla, udobne siluete, multifunkcionalana i vanvremenski, vi ste modna ikona sezone!

Recept za takvu poziciju na modnoj sceni sastoji se od sastojaka iz ove 3 kategorije:

Kombinacija vrhunskih materijala, kao što su štepani šuškavci, veluri, buklei i eko koža produžiće životni vek kaputima i jaknama kojima ćete se vraćati nanovo iz sezone u sezonu. Gusto tkanje velura i buklea ili toplo punjenje šuškavaca daju ovim materijalima zaštitna svojstva i čine ih  idealnim za kišno ili snežno vreme. Pored toga, izuzetno su otporni na habanje, rastezanje i skupljanje, samim tim i dugovečni.

Oversize stil je ključan za udobonost. Struktuirane jakne nalik na oklope, predimenzionirani klasični kaputi, jednostavne siluete sa naglašenim ramenima, odsustvo šavova. Takanine  baršunastog, mekanog dodira takodje doprinose osećaju ultimativne udobnosti.

Dajte prioritet funkciji. Komad koji je jednostavno estetski dopadljiv više nije dovoljan. Dizajn u funkiciji u svakoj prilici od reverzibilinih, sa dva lica,  prilagodljivih modela koji se mogu nositi na više načina, do odvojivih detalja kao što su pojasevi i rukavi, kragne i manžetne od krzna.

Napravite kapute i jakne koji brinu o brzoj promeni načina i stila življenja.