Top 3 modela i materijala za svaku kolekciju

Polako izlazimo iz perioda u kom se, pre svega ,cenio komfor i udobnost. Novi trendovi kombinuju ležernost i atraktivnost modnih pista. Što se tiče modela i materijala od kojih su rađeni, u centru pažnje su, definitivno, bazični vanvremenski,  koji su u isto vreme praktični, moderni i multifunkcionlani. Izdvojili smo 3 najzastupljenija, sa fokusom na formu  bez suvišnih detalja.

Ležerne pantalone širokih nogavica - Ležerni štof lepog pada, kao sto je Štof P Zarina, Štof P 4 ws

Ovaj komercijalni model pantalona “krojenih po meri“ jedan je od ključnih što se tiče poslovne odeće, svečanih izdanja, ali i casual, svakodnevnih. Praktičan detalj ovog modela, pored širokih nogavica, je i elastični pojas koji premošćuje jaz izmedju kancelarijske i odeće za svaki dan. Za postizanje što opuštenijeg izgleda koristite lepršave, fluidne, materijale sa dobrim padom kao što su visokokvalitetni viskozni i poliesterski štofovi.

Pogledajte naš izbor materijala: Predlog 1, Predlog 2, Predlog 3

Gradski šorts - Efektna, mekana eko koža

Popularan već dve sezone, elegantan, u isto vreme ležeran, dužine iznad ili malo ispod kolena. Odgovarajući sako kao komplet je poželjan, ali ne i neophodan. Najbolja stvar u vezi sa ovim modelom? Bez napora ga možete poneti i u svečanim i onim manje formalnim prilikama. Za kreiranje ovog novog klasika možete koristiti veliki broj materijala počevši od štofova, kože, lanova, viskoznih tkanina i dr.

Pogledajte naš izbor materijala: Predlog 1, Predlog 2, Predlog 3

Midi haljina A kroja - Mekana viskoza lepog pada

Povratak ovim lako nosivim modelima, u kojima ćemo se osećati prijatno i adekvatno tokom čitavog dana, od kancelarije do kuće, na večeri ili zabavi, je više nego poželjan! Ove haljine nude ravnotežu između, u poslednje vreme sve popularnijih voluminoznih oblika trapeza, i silueta koje ističu struk. Lepo pristaju svakoj figuri. Jednostavni modeli mogu se obogatiti pojasevima, učkurima i kaiševima ili odvojivim kragnama i kravatama. Ključne tkanine: zbog svoje svestranosti , hajina A kroja je idealna za investiranje. Stoga koristite kvalitetne materijale koji se lako održavaju,  poput viskoza I lanova, ili one koji se ne peglaju i lako ih je spakovati, poput svilenkastih poliesterskih košuljaraca.

Pogledajte naš izbor materijala: Predlog 1, Predlog 2, Predlog 3