Materijali za maturske i večernje haljine

Ako ste u dilemi koji materijali su najbolji izbor za savršene maturske i svečane haljine, predstavićemo vam 5 aktuelnih materijala koji će, sigurno, uneti glamur i kvalitet u vaše kreacije! Najekskluzivniji deo ponude Textil veleprodaje materijala čine upravo ove luksuzne tkanine koje su, definitivno, u centru pažnje.

Bez obzira na to da li se radi o kolekcijama za mature, svadbe ili druge posebne prilike, trendovi sa modnih pista nam poručuju: “let’s party!” raspoloženje kroz kreacije prepune pozitivne energije, jarkih boja, satenskih modela od tafta, šljokica, čipke, tila..

Naših top 5 tkanina, koje su najatraktivniji i najbolji izbori za svečanu haljinu, ekskluzivnu suknju, luksuzno odelo ili moderan kombinezon, su:

Saten

Koji to materijal odoleva vremenu decenijama unazad, kada je glamur u pitanju? Saten, naravno! Čvrsti satenski taft, svilenkasti satenski voal, kakogod ga zvali - apsolutno neizostavan u bilo kojoj svečanoj kreaciji! U modelima od satena dobijate  raskošan sjaj i bezvremensku eleganciju i privlačnost!

Mekane, svilenkaste i lagane viskoze (Košuljar Vis Bella, Kosuljar Vis Silky Voile, Kosuljar Vis Sikly Voile Prt), pamuci (Keper Strec Saten, Keper Co Roy), polisteri (Kosuljar S Madlen, Kosuljar S Saten Lux, Kosuljar S Saten Strec) i razne mešavine. Mogućnosti su neograničene.

Pogledaj izbor ovde.

Čipke

Ova efektna, vanvremenska tkanina zauzima posebno mesto u izradi svečanih, maturskih haljina i kompleta. Delikatne, taktilne i poluprozirne, pružaju osećaj luksuza bez potrebe za dodatnim ukrašavanjem. Javljaju se u zapanjujućoj raznolikosti stilova, boja, dezena i ispunjavaju romantičnu čeznju svake devojke da makar na tren postane princeza. Poseban i upečatljiv izgled se postiže i kada se uklope sa drugim materijalima iste boje (satenima, viskozama, keperima, šljokicama…).

Pogledaj izbor ovde.

Tilovi

Kada izaberete ove romantične i izuzetno lagane tkanine, već ste završili pola posla do savršene haljine! Bez obzira na to da li su sa ili bez veza, izuzetno se dobro kombinuju sa drugim tkaninama, muslinima, satenima, štofovima... Mogu izgledati i moderno i glamurozno i elegantno i svedeno, a u svakom slučaju ostaju jedna od najboljih tkanina za večernje i maturske haljine.

Pogledaj izbor ovde.

Scuba ( Neopren)

Ova visokokvalitetna, moderna tkanina, veoma je tražena poslednjih godina posebno za uske haljine i korsete. Zbog svoje fleksibilnosti, sposobnosti da drži formu, lakoće pri izradi i šivenju preporučuje se za smele, struktuirane modele haljina, suknji, korseta koji odaju utisak elegancije, i bez problema se mogu nositi i u manje formalnim prilikama. Ovaj materijal jednostavno ispunjava sve zahteve lepog, raskošnog i udobnog! Pogodan je za sve tipove građe.

Pored jednobojnih, u Textil ponudi je i u atraktivnim dezenima, 3d efektima (embossed), premazima…

Pogledaj izbor ovde.

Šljokice

Uske, zavodljive haljine sa šljokicama su veliki favorit kada su stil i glamur u pitanju! Ove blistave i zavodljive tkanine svojim sjajem privlače sva naša čula. Čak i najjednostavniji modeli postaće graciozni i senzualni, a ako ste smeli i pratite trendove, onda su hrabri, preko-cele-haljine efekti Šljokica za vas! Čak i kao detalj,dobijate podjednako dobar efekat. Ova tkanina se posebno dobro uklapa u ovogodišnje i “let’s party” raspoloženje sa modnih pista.

Pogledaj izbor ovde.