Najbolji materijali za jesen

Najbolji materijali za jesenje kombinacije su, svakako, materijali za odela. U ovom tekstu glavna junakinja je ženski sako i i njena super moć, najbolja tkanina za odelo!

Tajna dobrog i elegatnog poslovnog ženskog sakoa leži upravo u odabiru kvalitetnog materijala koji dobro pada i koji se lako prilagođava svim modelima i krojevima. Ako želite da imate udoban i kvalitetan sako, koji nije potrebno svaki put nositi na hemijsko čišćenje, već ga možete oprati kod kuće (niska temperatura i manji broj obrtaja), onda su to ovi štofovi:

Pogledaj naš izbor ovde

Viskozni štofovi za sakoe

Viskozne tkanine
i njihove mešavine pogodne su ne samo za jesen, već za bilo koju sezonu. To su mekani i udobni materijlai koji spadaju u trajne tkanine koje dišu i dugo zadržavaju oblik. Lagani su i prozračni, a ako imaju elastina u sastavu, veoma lako i lepo se održavaju i prilagođavaju telu. Ako u sastavu imaju i  poliester, manje se gužvaju.



Pogledaj naš izbor ovde

Štof v Prada

Iz širokog Textil asortimana, idealan izbor je, svakako, viskozni Štof V Prada, koji ima i poliester i likru pored viskoze. Ovaj vrhunski lagani štof najbolji je izbor za šivenje svih modela sakoa, pantalona, haljina, suknji i blejzera. Pogodan je i za hladne i za tople dane.Jednostavno - dobar štof za sve i u svim bojama!



Pogledaj naš izbor ovde

Štof V Oxford!

Ako ste u potrazi za "malčice drugačijim" i "neklasičnim" štofom, onda je ovaj viskozni štof izražene, zrnaste teksture pravi izbor za vas! Zahvaljujući malom procentu likre, tkanina je mekana i udobna, te idealna za nošenje tokom cele godine. Savršena je za izradu prelaznih i lepršavih odevnih predmeta kao što su pantalone, haljine, suknje, kombinezoni i sakoi
.

Pogledaj naš izbor ovde

Novi poliesterski materijali za sakoe

Pored toga što su pristupačni, poliesterski materijali su, sa napretkom tekstilne industrije postali konkurentni prirodnim materijalima, jer ih svojim karakteristikama i izgledom oponašaju. Poslednjih godina, dosta se ulaže u tehnologije izrade i završne dorade ovih materijala: reciklirana vlakna, manja potrošnja vode, struje, bojenje u proizvodnjma sa novim sistemima filtriranja... Dodajte tome i same karakteristike tkanine kao, dobar pad, lako odžavanje, postojanost boja i trajnost... i sve to jesu velike prednosti ove vrste štofova. Svi veliki brendovi prate ove svetske trendove i prodaju odela i sakoe od polistera atraktivnog izgleda i elegantnih krojeva. I sto je najbolje, možete ih oprati u mašini, na 30 stepeni i maksimalno 900 obrtaja, okačiti i bez peglanja nositi ponovo!



Pogledaj naš izbor ovde

Štof P Fine Twill Lux

Iz grupe poliesterskih materijala za šivenje odela izdvajamo Štof P Fine Twill Lux poznat još pod nazivom Kadi materijal. Ovaj materiijal ima tvil tkanje sa karakterističnim dijagonalnim prugicama, a poseduje i pomalo sjajnu teksturu. Lepo drži formu, pa se može koristiti za klasična odela , sakoe, suknje za sve  sezone. Primena mu je široka, od njega se šiju još: haljine, mantili, prsluci , ležerne široke pantalone, kombinezoni. Raspolaže širokom paletom boja.



Najpopularniji model sakoa za ovu sezonu - oversize sako u jarkim bojama za modernu ženu

Ovi komforni komadi insiprisani vintidž stilom odišu samouverenošću i naglašavaju stil. Predimezionirani sako lako se uklapa i uz klasične pantalone i farmerke, a slaže se kako uz svečane haljine tako i uz trenerke. Naša preporuka je, budite smeli, pa osim klasičnih teget i crnih varijanti, probajte jarke boje - unestite energiju i “začinite” ovu sezonu!

Što se tiče materijala za ovaj popularni model, nećete pogrešiti ni ako se opredelite za kvalitene viskozne materijale niti za izdržljive poliesterske tkanine koje se lako održavaju.