Trendovi za donji veš i pidžame

Pastelna paleta prirodnih materijala

Sve govori da se najnoviji trendovi u programima pidžama i odeće za svaki dan kreću u smeru osvežavanja i akcentovanja kolekcija upečatljivim printovima, našivanjem cvetnih detalja i odabirom materijala pastelnih boja.
Za najbolje komade veša, kao i za čitav program za spavanje (spavaćice, ženske, muške i
dečije pidžame, bebi dol kompleti…), pravi odabir bili bi najfiniji prirodni materijali koji su
mekani, prijatni i omogućavaju koži da diše. Luksuzni i moderni materijali, svilenkasti na dodir, koji klize i prijatno hlade su najbolji izbor za elegantne i atraktivne kućne haljine, spavaćice, i sve popularnije ogrtače i kimona. Hit modeli iz ovog programa su majice na bretele camisol ili dvodelni komplet poznatiji bebi dol. Predstavljamo vam savršene materijale za kolekcije na svetskom nivou:

10 najboljih materijala za rublje iz Textil asortimana

1. 100% pamuk - udobnost i kvalitet, lako održavanje

Singl TT-065

Singl TT-068 Prt

Kada je u pitanju donji veš, onda su udobnost i kvalitet materijala svakako na prvom mestu. A za veću udobnost poželjno je da tkanine budu rastegljive, prozračne i da imaju dobru moć upijanja, jer to su faktori koji utiču i na naše zdravlje. Pamucni singlovi iz Textil ponude su najbolji izbor za izradu dečiijeg veša, muških bokserica, benkica i odela za bebe, pamučih potkošulja, pidžama za decu i odrasle.

Jednobojni Singl TT-065 je lagani pamučni žersej u sastavu 100% pamuk. Ova prirodna pletenina je poznata po tome što je prijatna, najbolje propušta vazduh i otporna je na skupljanje mnogih bakterija tj. vazi za hipoalergijsku tkaninu. Pamučni veš izrađen od ovog materijala predstavlja idealnu tkaninu za svakodnevno nošenje, i pogodan je za osobe sa osetljivom kožom, te se posebno preporučuje za bebe i decu.

Za moderne kolekcije uz nju mozete kombinovati:

Singl TT-068 Prt – dezeniranu pamucnu pleteninu od 100% pamuka. Raspolaže svim karakteristikama kao i Singl TT-065, kao i velikim izborom dezena unikatne Textil kolekcije. Textil dizajn studio uvek može da napravi upečatljiv i zanimljiv print samo za vas u ovom pamučnom materijalu.
* Uz svaki naš print mozete pronaći i odgovarajući jednobojni prateći artikal kako biste upotpunili vaše kolekcije.

2.Pamuci sa elastinom - mekoća i elastičnost

Singl TT-07 Likra

SINGL TT-12 Likra 

Prirodni materijali sa elastinom su najbolji izbor za pamučne majice, dukseve i helanke kao i mnoge svakodnevne komade kao što su donji veš i pidžame. Rastegljivi pamučni žerseji kombinuju pamučnu mekoću i prijatan dodir sa dodatnom elastičnosti koju mu donosi način konstrukcije. Hiljade sitnih petlji i dodatak likre od 5% im dozvoljavaju da se rastežu i skupljaju sa lakoćom, stvarajući mekani prijatan materijal. To je razlog zasto je tako mekana i rastegljiva vaša omiljena pamučna majica!

Najkvalitetnije rastegljive pamučne tkanine iz Textil ponude su:

Tanki i svilenkasti pamuk, Singl TT-12 Likra likra sa 90 boja uvek na zalihama i malo puniji, naročito pogodan za helanke Singl TT-07 Likra. Njihovi dezenirani pamučni pandani u našoj ponudi su Singl TT-070 Likra Prt (165-170gm2), i Singl TT-072 Likra Prt (180gm2).

3. Viskoza - prijatna i elegantna

Viskoza Pl. XT-20 likra

Košuljar Vis Chalis prt

Pogledaj ponudu

Svako ko je imao priliku da nosi komad odeće za spavanje izrađen od viskoze (majice, pidžame, letnje spavaćice, donji veš, potkošulje) zna koliko je ovaj materijal prijatan i svilenkast i da izgleda izuzetno senzulano i prefinjeno. Viskozni matreijali su lepršavi, mekani, prijatni i nežni na dodir, pa su idealan izbor kada želite da spojite udobnost sa elegancijom. Inače, viskoza je materijal izrađen od celuloze, koji ima karakteristike prirodnih materijala. Kao i pamuk, ova prijatna tkanina je antibakterijski i antialergijski materijal, koji ne skuplja grinje i ne stvara statički elektricitet. Zbog svih ovih karakteristika pogodna je za nošenje tokom letnjih vrućina i monogi je smatraju naboljim materijalom za izradu letnjih spavaćica. Kada je u pitanju održavanje ovog materijala, budite oprezni, viskoza je osetljiv materijal! Prilikom mašinskog pranja odeće i veša od viskoze isključite centrifugu, ili smanjite broj obrtaja. U slučaju da je perete na ruke, neka voda bude mlaka.

Iz Tekstil ponude izdvajamo sledeće viskozne tkanine:

Kosuljar Vis Chalis/ prt - Lagana, lepršava viskozna tkanina sa lepim padom. Ova 100% viskoza mekanog opipa pogodna je za udobne, pidžame, spavaćice, bebi dol kompete, ogrtače i ležerne pantalone koje možete nositi tokom čitavog dana, od sofe do ulice.

Viskoza Pl. XT-20 Likra - Fina i mekana viskozna pletenina poseduje likru, pružajući vašoj odeći dodatnu udobnost i fleksibilnost. Besprekorno tanka i lagana sapada u grupu najboljih materijala za lagane spavaćice, pidžame, ogrtače, donji veš…

4. Sateni - luksuzni i senzualni i lako se odrzavaju

Košuljar S Saten Strech

Košuljar S Madlen

Još jedna grupa materijala izuzetno popularnih za izradu luksuznih satenskih pidžama, satenskih spavaćica, kućnih ogratča i svilenkastog donjieg veša su saten materijali. Ove tkanine izgledu jako lepo i imaju efekat hladjenja, te pružaju osećaj komfora i u vrelim letnjim periodima. U kombinaciji sa detaljima od čipke, tilova ili mrežica kreirajte senzualne spavaćice i donji veš u koji je u isto vreme prijatan i udoban. Svilenkasti satenski ogrtači i lagane podhaljine na bretele su pravi modeli za dane kada ne želite da napustite kucu i uživate u ritualima kao što je ispijanje kafe, čitanje omiljene knjige ili gledanje HBO ili Netflix serija!

Naš predlog si sledeći satenizirani materijali:

Kosuljar S Saten Strec - Elegantni, svilenkasti saten koga odlikuje luksuzni sjaj i mekoća. U sastavu ima likru koja pruža udobnost i fleksibilnost. Velika paleta boja i odličan odnos cene i kvaliteta.

Kosuljar S Madlen - Saten svila, ruski saten - izuzetno nežna i lagana tkanina koja svojim prefinjenim izgledom i sjajem daje dozu elegancije svakom odevnom predmetu. Prijatno hladi i štiti kožu od prekomernog zagrevanja tokom vrelih leta.